1. Portada /
  2. Blog /
  3. No et quedis sense el teu Nadal
tornar

No et quedis sense el teu Nadal

Arriba el Nadal a Benissa el mes de novembre perquè tingues més temps per a viure aquest Nadal diferent però molt especial. Et proposem que visquis lel nostre “Slow” Nadal, comparteix la filosofia 'slow', un moviment que planteja viure la vida d'una forma més pausada, prenent el control del temps, que evite l'estrés i permet gaudir de cada moment i de cada cosa sense presses.

Benissa, un lloc per a visitar per Nadal

Si encara no tens plans per a aquesta època de l'any, a Benissa et sentiràs prop del Nadal amb activitats tradicionals i llocs amb molt d'encant, ideals tant per a una simple escapada com per a compartir en família les vacances de Nadal.

Viu l'encesa de l'arbre de Nadal en la plaça del poble i un concert de campanes en la mateixa “Catedral de la Marina”.

A la vesprada nit, perd-te pels seus carrers medievals; l'olor de ximenera encesa et transportarà a aqueixos moments especials de la teua infància. Gaudeix de l'atenció personalitzada de les nostres xicotetes botigues i boutiques on, a més de productes frescos, tradicionals i de qualitat, trobaràs exclusivitat.

A més, el nostre comerç tradicional ha preparat la ‘Benissa Black Week’, seguida d'una altra acció comercial “Comprar a Benissa és un bon regal” amb ofertes especials per a avançar les teues compres nadalenques.

Gaudeix a l'aire lliure de diferents concerts. Et convidem a conéixer els principals Pesebres particulars de Benissa amb les visites guiades organitzades, t'encantarà el Betlem instal·lat en el Centre d´Art Taller d’Ivars!

Per als més xicotets tenim preparades activitats d'allò més variades com a tallers de rebosteria nadalenca, contacontes, teatres i molt més.

No ens podem oblidar de la nostra gastronomia! Degusta un dels nostres plats més típics nadalencs en les Jornades gastronòmiques “Putxero de Nadal”.

Si eres foodie, eres dels nostres! Degusta els nostres plats més suculents com les “cocs de mullador” (coques de samfaina) o les “cocs al calfó” o de “dacsa” (coques de dacsa) amanides amb bacallà, verdures o embotit. I ací entrem en una de les seues grans especialitats, l'elaboració d'embotits, de gran qualitat artesanal reconeguda en tota la Comunitat Valenciana.

Per a acompanyar tot això, estàs en una terra d'excel·lents vins autòctons que els productors locals elaboren de manera artesanal. La situació de Benissa, entre mar i muntanya, la dota d'un microclima que rep la influència de la brisa marina coneguda com Llebeig, que refresca a l'estiu i suavitza el clima a l'hivern, afavorint el cultiu de les vinyes, i fent tan especial al Moscatell d'Alexandria i al Giró, varietats autòctones de la zona.

Tampoc pots deixar de provar els dolços nadalencs com els “Pastissets de moniato”, els “rossegons”, ametlats o mantegades, acompanyats per un vi dolç de raïm de moscatell o mistela local.

Ja tens el teu Bono Viatge CV?

Tramita el teu Bono Viatge CV i gaudeix de la bonificació del 70% en cada reserva.

Descobreix les millors ofertes de les empreses turístiques de Benissa.

Trobaràs tot tipus d'allotjaments al teu abast, per a desconnectar en la naturalesa i viure el  "Slow" Nadal .

Estrena la teua bici aquest nadal…

No pot faltar el teu costat actiu amb la Ruta del Moscatell (enllaç), una ruta fàcil i amb poc desnivell que té com a finalitat conéixer les vinyes de raïm moscatell, una de les produccions més reconegudes per a l'elaboració del vi dolç. Aquest recorregut uneix Benissa amb la Vall de Pop per camins agrícoles no gaire allunyats de la carretera.

Y si t'apassiona la dificultat proba amb la ruta estrella del Centre BTT Vall de Pop, la Travessa de Benissa a Parcent. Una proposta amb impressionants vistes sobre el litoral desde l'interior de la Vall.