1. Portada /
  2. Blog /
  3. Benissa, el poble amb més encant que ...
tornar

Benissa, el poble amb més encant que veure prop de Calp.

Si bé és cert que hi ha un grapat de coses que veure en Calp i voltants, en este post et revelarem un dels pobles que veure prop de Calp amb més encant de la Costa Blanca:

Benissa, el poble més bonic que veure prop de Calp

 

Apart de les coses que fer en Calp, no es necessari desplaçar-te molt de temps en cotxe per a gaudir d'un dia diferent, a escassos 10 km, es troba el preciós poble de Benissa.

Ací vos contem 3 grans plans per a fer i veure en Benissa:

Escapa't a l'Edat Mitjana al Centre històric de Benissa

que ver en calpe y alrededores

Escapa't a l'Edat Mitjana i gaudeix d'un dels centres medievals, que veure prop de Calp, millor conservats de la zona.

Al Centre històric de Benissa hem dissenyat un recorregut, per a que no et pergues cap racó d'este museu a mida real que composa la vila. No et pots perdre monuments com la Catedral de la Marina, la Casa-Museu dels Abargues o  la Sala del Consell.

 

Aventura't amb les rutes de senderisme en Benissa

que ver en calpe y alrededores

Des de el mateix centre històric de Benissa, ix una ruta de senderisme que t'encantarà:

La ruta del Molí del Quisi, en la que a més de gaudir del paisatge, trobaràs monuments com els Llavadors Pou d’Avall i de santa Anna, l'Ermita de santa Anna, el Pont del Quisi i el Molí del Quisi.

Si encara no coneixes la ruta de la Serra d'Oltà és altre dels imprescindibles que veure en Calp, ja que parteix des d'allí, és altra de les imatges més volgudes de l'orografia de Benissa, amb el seu característic dit i la seua condició aïllada.

Com veus, hi ha moltes coses que fer i veure prop de Calp.

Ama la mar: Platges i Cales de Benissa

Si busques alguna cala tranquil·la o platja d'aigües cristal·lines que veure prop de Calp, a pocs metres de la costa de Calp, per la part Nord, en Calalga s'inicia un sender que connecta amb un xicotet port ja en terme municipal de Benissa, el Club Nàutic les Bassetes, des d'on s'inicia el Passeig Ecològicg de Benissa a través del qual podràs recorrer les nostres xicotetes cales invadides per pins.

Ací pots veure totes les Cales de Benissa.

¡No te'n deixes cap per veure!

Gastronomia de Benissa

No deixes de tastar un bon putxero de polp (baix encàrrec) o els bunyols de carabassa. S'agraeix tastar-ho durant tota la tardor-hivern!

 

¿Quin és el millor poble que veure prop de Calp?

Si estàs buscant platja i a més vols tenir llocs que visitar i veure prop de Calp, la millor opció és conèixer Benissa, el millor poble que veure prop de Calp. Un poble ple d'encant on visitar i conèixer el seu centre històric a més de les seues cales i platges.

Benissa és un poble prop de Calp ple d'encant, i a més està connectat amb Calp a través d'un sender, Passeig Ecològic, pel qual podeu anar caminant per la costa i meravellaros de les espectaculars vistes a la mar.