1. Portada /
  2. Blog /
  3. Practica esport amb estes activitats...
tornar

Practica esport amb estes activitats en Benissa

Benissa és el lloc ideal per a la pràctica d’esport durant tot l’any.

Què trobaràs amb les nostres activitats a Benissa?

Escapa’t a la muntanya i contacta amb la natura amb les 8 rutes que t’ofereix Benissa.

Recorre els senders amb les rutes de senderisme i observa des dels antics molins, ermites, fonts i fins i tot passejos al costat de la mar.

T’imagines creuar un forat en la muntanya i eixir al Mediterrani? En la Serra de Bèrnia açò és possible i amb unes vistes espectaculars de la costa de Benidorm i Altea.

Descobreix en el seus 4 kilòmetres de costa banyada amb precioses cales cristal·lines de pedra, arena i cudols, una nova forma de gaudir de la mar i el sol del Mediterrani, gaudint amb estes activitats aquàtiques com el Kayak i el busseig.

Kayak Benissa

La transparència, temperatura i calma d’estos 4 kilòmetres de costa la fan especialment apta per a les excursions en kayak, un esport en el que podràs contemplar la bellesa de la costa de Benissa navegant fins a qualsevol de les seues cales.

Un esport en Benissa desconegut per a molts és el busseig i amb ell el bautisme. Has pensat alguna vegada en un bateig de mar? És la primera presa de contacte amb el món del busseig. Sumergeix-te i descobriràs els fons submarins amb la seua valuosa riquesa de fauna i flora. Les platges i cales de Benissa son el Mediterrani en viu!

 

Pàdel Benissa

El pàdel és un altre esport en Benissa on solament necessites la teua raqueta i una pilota. Benissa conta amb 5 pistes de pàdel obertes tots els dies de la setmana amb possibilitat de lloguer, tenda i escola de pàdel.

 

Senderisme Benissa

Benissa amaga preciosos senders en els seus 70 km² d’extensió i en els que tindràs un contacte més proper amb el medi ambient.