1. Portada /
  2. Blog /
  3. Les millors Rutes BTT en Benissa
tornar

Les millors Rutes BTT en Benissa

Gaudeix les rutes btt en Benissa, on descobriràs paisatges rurals amb molt per a contar.

Benissa et convida a recórrer els seus camins i a descobrir el teu damunt d'una mountain bike.

Les dues rutes de bicicleta de muntanya en Benissa que et recomanem tenen el seu punt d'eixida en el mateix municipi, per a després recòrrer i descobrir la Vall de Pop.

Rutes mountain bike en Benissa:

1. Serra de Bèrnia

(Punt d'eixida Benissa)

Un dels recorreguts més buscats pels bikers de tot el món, és pujar a la Serra de Bèrnia, ja siga per a entrenar per les seues sinuoses revoltes o pel simple gust de gaudir del paisatge i les seues vistes.

Durant el mes de febrer, podràs gaudir dels ametlers en flor, un paisatge excepcional, en un entorn inigualable.

Sense dubte, és la ruta estrela de Benissa. Tant que si el visitant no la realitza en algun moment, no podrà dir que coneix la Vall de Pop ni les muntanyes de la Marina. La seua relació amb la mar, els camins que ens porten a Marnes, la vigorosa silueta de Bèrnia, els riurau, el Maserof i l'arribada a Parcent pel Barranc Negre, són llocs que no deixen a ningú indiferent. Les vistes sobre el litoral més bell de la Comunitat Valenciana, des del Montgó al Penyal d'Ifach, queden front a nosaltres conformant un rosari de cales i penya-segats en la primera part de la ruta, per a passar a l'interior esguitat de vinyes i marjals de pedra en sec, en un dels paisatges més autèntics que encara es conserven íntegres en les terres valencianes.

 

2. La ruta del moscatell

(Punt d'Eixida Benissa)

La ruta del Moscatell té com a finalitat conèixer les vinyes, sent la producció de raïm moscatell una de les més reconegudes per a l'elaboració de vi dolç.  Uneix Benissa amb la Vall de Pop per camins agrícoles, allunyats de la carretera, i és el complement ideal de la ruta anterior per a tornar a Benissa. En este itinerari fàcil, i amb poc de desnivell, visitarem les poblacions de Xaló, Senija i Llíber.

 

A més a més, disposes d'un Centre BTT a pocs kilòmetres

El Centre BTT de la Vall de Pop té el seu punt d'eixida en la localitat alacantina de Parcent. La Vall de Pop és un vall rodejat per les muntanyes de la Marina, un lloc on història i naturalesa s'han unit per a crear un paisatge amb personalitat pròpia. Des del Centre BTT Vall de Pop, des de Parcent, ens podrem endinsar en bici en un món de sensacions, on les serres de la Serrella, Aixortà, Bérnia, Cavall Verd i Carrascar tanquen pobles, massies, vells despoblats moriscos, que junt amb vinyes i ametlers cultivats en bancals, mantene viva com fa segles la cultura de la pedra en sec.

El Centre BTT Vall de Pop ofereix la possibilitat de realitzar un total de deu rutes, de diferent dificultat, amb un recorregut total de 276 km, que parteixen de diferents llocs, Dénia, Castell de Castells, Benissa i Calp.