1. Portada /
  2. Agenda /
  3. Benissa amb la Volta
tornar

Benissa amb la Volta

25/08/2019

Festes i esdeveniments

Per ací també passa la volta!

No t'ho perdes!

VOLTA CICLISTA ESPANYA 2019

Data: 25 d'agost de 2019

2a ETAPA Eixida: Benidorm / Arribada: Calpe

 

Pas pel Terme Municipal de Benissa:

  • CARAVANA PUBLICITÀRIA (14.45 hores aproximadament): Prèviament al pas dels ciclistes, una comitiva composta per uns 40 vehicles publicitaris, farà una parada a Benissa. Recorregut: abandonarà el recorregut de la carrera i entrarà per la per la C/ Fra Humil Soria fins al Pàrquing Dolores Piera (front església), on romandrà uns 20 minuts repartint regals.
  • PRIMER PAS DE LA CARRERA (15.45 hores aproximadament). NUCLI URBÀ DE BENISSA: La carrera entrarà per l'Av. Madrid procedent de la Carretera Senija. Recorregut: Av. Madrid, Rotonda Llibertat, Av. País Valencià i eixida de Benissa direcció Calpe per l'N-332.

 

  • SEGON PAS DE LA CARRERA (16.07 hores aproximadament). ZONA COSTANERA: Procedent de Calp, la carrera entrarà en l'Av. De la Marina (CV-746). Recorregut: Travessarà tota l'avinguda de la Marina, des del Port de les Bassetes fins a la Rotonda de Pepe La Sal, en direcció Moraira.

 

  • TERCER PAS DE LA CARRERA (16.57 hores aproximadament). BENIMARCO: Procedent de Teulada, la carrera entrarà per la rotonda de Benimarco cap a l'avinguda de la Fustera (CV-745). Recorregut: Rotonda de Benimarco, Supermercat Perles, avinguda de la Fustera (CV-745), Av. De la Marina adreça Calpe, recorrent aquest tram de l'avinguda de la Marina per segona vegada.


RESTRICCIONS I TALLS DE TRÀNSIT. El pas de la carrera implica el tall del trànsit en les zones per les quals discorre la mateixa, de manera que no pot circular cap vehicle alié a la carrera. Important tindre en compte que existiran retencions de trànsit, tant durant el pas de la carrera, com en els moments previs (30 minuts abans aproximadament), i després del pas de la mateixa fins a la completa restauració del trànsit.

PROHIBICIÓ D'ESTACIONAR: Amb motiu de la parada que fa la caravana publicitària a Benissa, estarà prohibit estacionar al Carrer Fra Humil Sòria i Pàrquing Dolors Piera, des de les 12.00 hores fins que abandone el lloc la caravana publicitària.

RECOMANACIONS: Evitar la utilització del cotxe per les zones afectades. Si ha d'anar a treballar o desplaçar-se en vehicle necessàriament, faça-ho amb suficient antelació per a no quedar atrapat en les retencions de trànsit. Seguisquen les indicacions dels agents de Policia, Protecció Civil i Voluntaris de la carrera.

A més...