1. Portada /
  2. Descobriex Benissa /
  3. Cales i Platges /
  4. Snorkel /
tornar

Snorkel

Benissa es caracteritza per la riquesa en la diversitat i el colorit de les seues espècies submarines.

La qual cosa la converteix en un complement idoni per a passar una jornada amb la família descansant o practicant tot tipus d'esports aquàtics en les seues acollidores cales d'aigues tranquil·les i cristal·lines.

Les nostres frondoses praderies submarines de Posidònia oceànica, a més d'oxigenar les aigües, allotjen tantes espècies diferents que fan d'elles santuaris naturals, per la qual cosa el busseig amb botella o snorkel, resulten el millor mitjà de descobrir aquest univers de llibertat i tranquil·litat únic.

Et convidem a una màgica combinació de vistes de la nostra costa amb espectaculars penya-segats i cales verges i l'experiència d'endinsar-te a donar un passeig de sensacions i noves imatges que et brinda el món subaquàtic mitjançant el snorkel.

El snorkel és un dels esports més senzills, divertits i econòmics que es poden practicar en la mar. Per a gaudir del snorkel només necessites unes ulleres, tub i aletes per a bussejar. Amb aquests senzills i econòmics elements podràs observar, des de la superfície, els fons marins poc profunds de 6 rutes de senderisme subaquàtic.