Platja la Fustera

  1. Portada /
  2. Descobriex Benissa /
  3. Cales i Platges /
  4. Platges /
  5. Platja la Fustera
tornar

Platja la Fustera

Dominada per majestuoses praderies de posidònia, la reina dels nostres fons

Aquesta xicoteta platja d'arena fina està emmarcada per sortints rocosos que la protegeixen i embelleixen, amb una vegetació que s'estén fins a pràcticament primera línia de mar i amb uns fons cristal·lins en els quals destaquen prades de posidònia oceànica, que garanteixen la proliferació d'una variada fauna marina. La platja posseeix serveis com el bar, lavabos, jocs infantils, zona de pícnic, socorrista, activitats nàutiques i accés per a persones amb dificultats de mobilitat.

Molt a prop descobrim la Cova de la Fustera, de 10 m d'altura, on podem albirar una magnífica perspectiva tant del litoral de Benissa com del Penyal d'Ifach. En aquesta zona hi ha una microreserva vegetal en la qual destaquen, igual que en Les Bassetes, espècies com el timó i l’heliantem de cap de gat, una xicoteta mata esfèrica amb botons florals que recorden al cap d'un gat.

Té concedida diversos distintius mediambientals tals com la Bandera Blava, el premi Ecoplayas i té implantat un Sistema de Gestió Integrat que compleix les normes ISO 9001 i 14001.

A pocs metres es troba la "Casa dels Cents Vents" centre que acull l'oficina de turisme Tourist Info Benissa Platja, una extensió de la policia i  una extensió del centro de salut, així com l'Aula del Mar, on es realitzen activitats de sensibilització mediambiental relacionades amb la mar.

Servei de cadira amfíbia per a minusvàlids, del 15 de juny al 15 de setembre de dilluns a divendres de 10 a 14 h i de socorrisme de dilluns a diumenge de 10 a 20 h.

Consulta l'estat de la mar: https://twitter.com/SVSspain

Serveis de la platja

ArenaAula de la marBandera BlavaBar - RestaurantBusseigBaretEsculleraJocs infantilsCaiacRentapeusÀrea de pícnicMicroreserva de floraOficina att. ciutadàPàrquingOficina de la Policia LocalSenderismeSnorkelSurfTourist InfoVelaVigilància - SalvamentBanys

Debe activar javascript para ver el mapa