1. Portada /
  2. Blog /
  3. Excursions en els voltants de Calpe
tornar

Excursions en els voltants de Calpe

Si t’agrada explorar llocs nous, Benissa és el teu lloc. Pots fer moltes excursions des de Calp i molt prop de Calp.

A continuació et contem diverses excursions en els voltants de Calp:

 

Senderisme en Benissa

Si t’agrada simplement caminar, en Benissa podràs gaudir de diverses rutes de senderisme com la Serra d'Oltà que s’inicia des de Calp, la majestuosa Serra de Bèrnia, en la que gaudiràs de les meravelloses vistes a la Marina Alta i Baixa.

Rutes BTT en Benissa

Si prefereixes un passeig en BTT des de Benissa ixen dues rutes, la primera, Ruta de Moscatell, té com a finalitat conèixer les vinyes, sent la producció de raïm moscatell una de les més reconegudes per a la elaboració de vi dolç. Uneix Benissa amb la Vall de Pop per camins agrícoles, allunyats de la carretera. En este itinerari fàcil i amb poc desnivell, visitem les poblacions de Xaló, Senija i Llíber. La segona ruta és la Ruta Serra de Bèrnia, travessia de Benissa a Parcent, sense dubte, la ruta estrela del Centre BTT Vall de Pop. Tant que, si el visitant no la realitza en algun moment, no podrà dir que coneix la Vall de Pop ni les muntanyes de la Marina. La seua relació amb la mar, els camins que ens porten a Marnes, la vigorosa silueta de Bèrnia, els riuraus, el Maserof i l'arriba a Parcent pel Barranc Negre, són llocs que no deixen a ningú indiferent. Les vistes sobre el litoral més bonic de la Comunitat Valenciana, des del Montgó al Penyal d'Ifach queden front a nosaltres conformant un rosari de cales i penya-segats en la primera part de la ruta, per a passar a l'interior esguitat de vinyes i marjals de pedra seca, en un dels paisatges més autèntics que encara es conserven integres en les terres valencianes.

Golf en Benissa

Si t’agrada el Golf, has de gaudir d’un dels camps de Golf amb millors vistes de la Comunitat Valenciana, t’enamoraràs de les seues vistes a la costa i al Penyal d’Ifach. El Club de Golf Ifach, amb 9 clots, és un dels més veterans d’Alacant i pioner del golf en la Comunitat Valenciana, va ser dissenyat a principis de la dècada dels 70 per D. Javier Arana, un dels millors dissenyadors del món i sense dubte el millor a nivell nacionals.

Busseig i snorkel, una excursió prop de Calp

Benissa es caracteritza per la riquesa en la diversitat i colorit del seues espècies submarines. Si eres més de mar, has de visitar la nostra costa i explorar el nostre apreciat i cuidat Fons Marí. El Centre de Buseig Les Basetes és el lloc ideal per a la practica del busseig, submarinisme, els esports aquàtics i relaxar-se.

Ofereixen cursos de busseig de PADI des d’Open Water Diver fins Instructor i especialitats incloses Nitrox, també tots els cursos de primers auxilis de DAN. Tots al voltant del Penyal d’Ifach i realitzen eixides a tots els llocs de busseig des de Xàbia fins a Benidorm, viatges en vaixell, bautismes de busseig, immersió nocturna, entreteniment de diferents cursos avançats, i són l’únic centre de busseig de PADI en Castellà, Anglès, Alemany, Francés i Neerlandés.

La nostra costa és perfecta per a la natació i l’snorkelling amb la família, així que atreveix-te i gaudeix del fons de la mar, practicant el senderisme subaquàtic (snorkel), et sorprendrà descobrir la immensitat de fauna marina que té la mar. Et convidem a una màgica combinació de vistes de la costa de Benissa amb espectaculars penya-segats i cales verges i l’experiència d’endinsar-te a donar un passeig de sensacions i noves imatges que et brinda el món subaquàtic a través de l’snorkel.

Kayak i Stand Up Paddle en la Costa de Benissa

Descobreix cada racó de la Costa de Benissa en Kayak, cales tranquil·les amb aigües transparents on gaudir d’un bany i contemplar els seus fons marins plens de vida. Esta és una de les excursions prop de Calp que no pots pedre’t.

Els fons marins estan composats per praderes de posidònia, formacions rocoses i arena fina. Hem dissenyat una Ruta de Kayak per a tu, avant amb l’aventura!

Si t’agrada més deixar-te endur, en època estival, l’Escola de Vela las Antípodas y Mediterranean Jet Nautica, et guiaran per la costa en Kayak o Stand Up Paddle.