1. Portada /
  2. Blog /
  3. Els 5 llocs més bonics que veure a ...
tornar

Els 5 llocs més bonics que veure a Benissa

Si t'abelleix descansar uns dies entre mar i muntanya, Benissa és la teua destinació, un poble amb molt d'encant enclavat en el cor de la Marina Alta. En aquest post us comptem els 5 llocs més bonics que veure a Benissa, segur que hi ha algun pla per fer a Benissa que et sorprendrà.

Descobriràs el seu centre històric de marcat caràcter medieval el qual et farà recórrer la seua història des de l'Edat mitjana fins a l'actualitat.

Gaudiràs de les meravelloses vistes del litoral amb els seus 4 quilòmetres de costa banyades d'aigües transparents que conviden al bany i a la pràctica d'esports nàutics.

Contactaràs amb la naturalesa fent senderisme en les diferents rutes de fàcil accés a les famílies.

 

Què veure a Benissa?

1. El centre històric de Benissa

Un dels llocs que veure a Benissa és el Carrer Puríssima típic carrer medieval ple d'història i amb monuments i edificis de gran valor. En el recorregut per aquest carrer podràs veure cases senyorials de balcons enreixats.

2. Església de la Puríssima Xiqueta

Una altra de les opcions que pots veure a Benissa és l'església de la Puríssima Xiqueta coneguda també com a Catedral de la Marina. Es tracta d'un edifici neogòtic de tres naus en el qual destaca la bellesa del cimborri central i el seu altar.

3. Serra de Bèrnia

Immensa muralla natural que separa la Marina Alta i Baixa amb una preciosa ruta de senderisme circular amb la singularitat que des de la senda cal travessar la muntanya per un túnel natural excavat en la pedra, pel qual s'arriba a un lloc amb magnífiques vistes del litoral de la Costa Blanca i a les valls i muntanyes del Mediterrani.

La Serra de Bèrnia és un dels llocs imprescindibles que veure a Benissa i que no et pots perdre si eres un amant de la naturalesa.

4. Passeig ecològic

És una preciosa ruta familiar que consta de dos itineraris, sud i nord i amb un recorregut de quasi 4 quilòmetres on podràs albirar les magnífiques vistes a les xicotetes cales d'aigua cristal·lina i sentir la brisa del mar.

A més, aquest Passeig ecològic, connecta Benissa i Calp per la costa, podent gaudir de les meravelloses vistes de la Mar Mediterrània i per descomptat coneixent un dels llocs més bonics que veure a Benissa.

5. Cala La Fustera

Preciosa platja d'arena dominada per majestuoses prades de posidònia i en la qual veure contrastos de la naturalesa i el mar. Prop de la mateixa es troba la "Cova de la Fustera", de 10 metres d'altura, on podem albirar una magnífica perspectiva tant del litoral de Benissa com del Penyal d'Ifach de Calp.