1. Portada /
  2. Blog /
  3. Turisme fotogràfic: una imatge val ...
tornar

Turisme fotogràfic: una imatge val més…

Eres dels quals quan viatja va sempre pegat a la seua càmera? Eres amant de la fotografia i cerques un lloc especial per a fer fotografies? No et pots perdre Benissa, una de les destinacions més fotogèniques de la zona.

Una de les destinacions més fotogèniques

Et recomanem que vingues a Benissa, un lloc on no et separaràs de la teua càmera de fotos.

Els millors llocs per a fotografiar

El turisme fotogràfic està de moda, és per això que hi ha moltes destinacions que ofereixen llocs especials on poder captar aquesta instantània tan desitjada. A Benissa et proposem els millors Punts Selfies o millors llocs per a fotografiar de Benissa.

Cala Pinets

Es tracta d'una xicoteta cala salvatge, de cudol i roca, des de la qual podràs fer una xicoteta excursió a peu fins a la coneguda com “Mar Morta i Roques Negres”. Des d'ací podràs fer fotos molt boniques amb una perspectiva diferent, ja que el Penyal d'Ifac, es reflecteix en les nostres aigües, fent de la foto una obra d'art. A més, en nits de lluna nova, pots immortalitzar la via làctia amb un paisatge inigualable.

Ermita de Santa Anna

A aquesta ermita es pot arribar després d'un passeig d'uns 15 o 20 minuts des del nucli urbà. Una vegada allí destaca la bellesa de l'ermita, del 1613. Disposa d'una bonica façana de pedra arenisca amb porta d'arc de mig punt. Té una sola nau. Davant tenim una plaça xicoteta, on tots els 26 de juny se celebren les festes. Des d'aquest punt, a més de gaudir de la tranquil·litat que es respira, podem observar el barranc de santa Anna que s'uneix al del Quisi, també veurem cultius com a ametler, vinya i oliveres. Un lloc amb molt d'encant digne de ser fotografiat!

Mirador dels Garcies

De camí a la costa, et trobaràs amb el Mirador dels Garcies, un lloc en el qual cal fer parada per a veure les millors vistes del nostre verd litoral. Des d'aquest punt albiraràs des de la Torre Guaita Cap d’Or de Moraira, la nostra preciosa costa de Benissa i a la dreta l'imponent Penyal d'Ifac. En dies buidats pots albirar Eivissa!

Safareig d'Orxelles

És el safareig més gran del terme municipal i la seua font encara conserva aigua potable. En la part de dalt té un aljub. Igual que els altres safaretjos que existeixen a Benissa (4 en total), aquest també ha sigut restaurat. Sense cap dubte, un safareig molt fotogènic!

Fort de Bèrnia

A la Serra de Bèrnia hi ha molts racons per descobrir i fotografiar, i un d'ells és el seu fortí. Un fort renaixentista del SXVI que va ser manat construir per Felip II per a defensar la costa dels atacs otomans (pirates).
A més no et pots quedar sense pujar al “Forat”, des d'on podràs immortalitzar les dues “Marines”: La Marina Alta al nord de la serra de Bèrnia i la Marina Baixa en la part sud de la serra.

Cova de la Fustera

Prop de la Platja de la Fustera es troba la Cova de la Fustera, de 10 m d'altura, des d'on podem albirar una magnífica perspectiva tant del litoral de Benissa com del Penyal d'Ifac.

T'hem convençut?… Esperem que sí!