1. Portada /
  2. Blog /
  3. Plans per a fer amb xiquets en...
tornar

Plans per a fer amb xiquets en Setmana Santa

Estem a març, tens xiquets i encara no tens plans per a esta setmana santa? Doncs ací et proposem un pla:

Visitar Benissa per pasqua

En Benissa tenim una variada programació que combina les nostres tradicions més pasqüeres amb concerts de música, és el que es coneix com el Viu la Pasqua.

Visita experiencial al centre històric de Benissa

Entre els plans en familia es troben el de la visita experiencial al centre històric de Benissa, en la que pots elaborar la teua pròpia mona de pasqua (dolç típic de setmana santa que es menja el dia de pasqua) i conèixer el centre històric medieval.

Microconcerts

Paral·lelament, pots gaudir de dos dels microconcerts en espais singulars de la localitat. El primer, es realitza en la Capella de la Fundació Abargues, Convent de monges i el segon a la Casa Abargues, una casa senyorial del SXVIII immersa en ple centre històric de Benissa.

Pilota valenciana

Si als xiquets no els agrada la música, vos recomanem assistir a la partida de pilota valenciana que s'organitza per pasqua en el trinquet de Benissa, una manera molt divertida de conèixer de primera mà este joc tant arrelat a la Comunitat Valenciana.

Processons

Viu l'essència de la Setmana Santa a Benissa gaudint de les processons del Diumenge de Rams i el Diumenge de Resurrecció, processó de la trobada. Descobreix una manera diferent de conèixer Benissa, recorrent els seus carrers i traslladan-te al passat.


Gastronomia

Un dels menjars que et recomanem provar, són les nostres típiques coques amb embotits locals, d'anxova o de samfaina, fetes amb farina, llevat, aigua i oli, que pots trobar en les panaderies locals.

Un altre dels top 10 quan a gastronomia típica de Setmana Santa són les Mones de Pasqua.


No oblides comprar la teua mona per a berenar el Diumenge de pasqua!

Què fer amb xiquets?

Si el que vols és passar una estona amb els teus fills, t'animem que vages a la costa de Benissa (a 10 km del centre urbà) i gaudisques volant una milotxa, una altra tradició pasquera que has de complir.

Et recomanem una ruta molt fàcil per a tota la família: El Passeig ecològic de Benissa, un balcó a la mar de tan sols 3 km de distància.
A més tens a la teua disposició una sèrie de tallers pasqüers per als més xicotets, com esgrafiat artístic, festival country o excursions.