1. Portada /
  2. Planifica el teu viatge /
  3. Amb mascotes
tornar

Amb mascotes

Les nostres mascotes són un més de la família! Cada vegada ens agrada més viatjar amb elles i compartir experiències. 

Anar-se de vacances hui no implica deixar fora dels plans a membres de la nostra família. Especialment si el destí triat és Benissa, amb un extens territori de costa i camp perfecte perquè pugues gaudir d'una estada amb la teua mascota.

A Benissa podràs descobrir i explorar tota la zona en companyia del teu fidel acompanyant. Us encantarà recórrer les salvatges llomes de BèrniaOltà La Solana, o realitzar passejos una mica més “civilitzats”, com la de les ermites, la ruta dels Riberers, la del Molí del Quisi o el passeig ecològic de la costa. Recorda complir les normes cíviques quan passeges en la seua companyia i gaudeix de l'entorn. Ací pots mirar la llista d'aventures i sendes pels quals endinsar-te al costat de la teua mascota.

D'altra banda, en el municipi hi ha cinc parcs canins en els quals la teua mascota podrà jugar i socialitzar de manera responsable, ací tens un mapa per a situar-los.

Quant als nostres establiments pet-friendly, molts restaurants i locals disposen de terrassa i estan acostumats a acollir a clients que venen amb les seues mascotes.

Pots consultar quin allotjament admet mascotes en la nostra web:

 

A més, tres empreses dedicades al lloguer vacacional ofereixen opcions per a les persones que viatgen acompanyades de les seues mascotes: en algunes de les cases de lloguer de la Caza i Alquileres Villamar són benvingudes i en Villas Holidays les admeten per un suplement extra.

En cas de necessitar atenció veterinària pots recórrer a algun dels tres centres clínics que hi ha a Benissa, i si el que necessita la teua mascota és un servei de perruqueria, ací tens altres direccions. Finalment, et deixem també l'enllaç a altres associacions relacionades amb els animals per si poguera ser del teu interés.