1. Portada /
  2. Blog /
  3. Què fer prop de Calp en hivern
tornar

Què fer prop de Calp en hivern

Calp en hivern té molta activitat. Són molts els equips de ciclistes que s’allotgen en este destí i realitzen el seu entrenament per tota la comarca de la Marina Alta. A més a més, el seu benigne clima, fan de Calp un bon destí per a gaudir del sol tot l’any.

Entre les coses què fer prop de Calp en hivern es troben visitar els voltants. Per això, vos recomanem visitar Benissa, municipi veï de Calp, a uns 10 km de distància, un destí únic en el que pots fer moltes coses en hivern.

Coses què fer prop de Calp en hivern

Fira i Porrat de sant Antoni

Si et trobes en Calp el segon i tercer cap de setmana de gener, has d’acostar-te a Benissa i gaudir de la seua Fira i Porrat de sant Antoni, una fira que durant anys va ser el centre comercial de la comarca, on s’intercanviava ramat. Actualment conta amb atraccions firals, benedicció d’animals, fires de ramat, mercat medieval i gran diversitat d’activitats culturals i esportives.

Almetlers en flor

Aprofitant que ens trobem prop de Calp, en Benissa podem anar per la carretera Benissa-Benimarco i gaudir dels seus ametlers en flor. Un paisatge preciós d’obligada fotografia. Si t’apeteix explorar la zona, et recomanem anar a Alcalalí, en plena Vall de Pop, mancomunitat de la que forma part Benissa. En este municipi anualment se celebra el Feslalí, un esdeveniment que tracta de posar en valor els ametlers amb flor.

Centre Històric

D’obligada visita si estàs per Benissa és el centre històric. No deixes de passejar pel Carrer la Puríssima i pel Carrer Desamparats, en les que trobaràs cases senyorials com la

Casa-Palau dels Andrés, la Casa-Palau dels Torres Orduña o la Casa-Museu Abargues. Altres edificis d’interès, són lAjuntament i l’Església de la Puríssima Xiqueta.

Mercat dels Porxes

Si estàs en Benissa el segon dissabte del mes, passa’t pel Mercat dels Porxes, un mercat que es realitza en la Plaça Jaume I (on antigament s’ubicaven els coneguts Porxes), que conta amb productes ecològics de proximitat i artesania.