1. Portada /
  2. Blog /
  3. Per què Benissa és la teua millor o...
tornar

Per què Benissa és la teua millor opció per a unes merescudes vacances

Aquesta temporada tenim moltes ganes de gaudir de la vida a l'aire lliure.

Mai abans havíem passat tant temps a casa com en els últims dos anys. Necessitem recarregar les piles, respirar aire fresc i gaudir de les xicotetes coses que ens brinda la vida, com esprémer les llargues hores de llum de l'estiu fent activitats en l'exterior, reforçant, de pas, el nostre sistema immunitari i tornant, a poc a poc, a reprendre la nostra vida social. A Benissa podem posar en pràctica tots aquests anhels en un escenari 100% mediterrani al qual s'arriba sense necessitat d'agafar un avió o un vaixell.

Benissa t'espera un destí saludable i al teu abast, ple de racons per descobrir en plena naturalesa, ja siga camp o platja, muntanya o vall. En poc temps, els nostres hàbits –inclosos els de consum– han evolucionat molt i alguns dels canvis més evidents que experimentem com a societat són la importància que li donem a les persones que realment ens importen i a poder passar temps amb elles. Hem canviat també l'escala de valors, apreciem més les coses senzilles i que no necessàriament tenen un cost econòmic elevat, com compartir un passeig amb els teus fills arran de mar, gaudir d'un pícnic després d'una ruta o bussejar en parella per unes cales d'aigües cristal·lines. A més, som més conscients de l'important que és mantindre una bona salut, alimentant-nos de manera més saludable i realitzant el suficient exercici físic, valorant especialment les pràctiques esportives a l'aire lliure. Tots aquests canvis són positius i els pots posar en pràctica a Benissa des de ja mateix!

Ací et deixem un decàleg de desitjos que podràs fer realitat a Benissa:

  1. Gaudir d'una alba o un capvespre en qualsevol de les nostres meravelloses cales i banyar-te en les seues aigües cristal·lines a l'hora que vulgues.
  2. Realitzar una ruta per les nostres muntanyes: Bernia, Oltà i La Solana. O per les nostres ermites i riuraus en ple contacte amb la naturalesa.
  3. Practicar les teues destreses amb bici seguint ruta del moscatell per a BTT, o la que tu tries, perquè tenim unes quantes.
  4. Passar un dia en bona companyia i menjant a l'aire lliure en un dels nostres berenadors.
  5. Descobrir les riqueses de la biodiversitat marina i litoral recorrent el nostre passeig ecològic i fent parades per a donar-te un capbussó pel camí.
  6. Fer una ruta en caiac vorejant nostra escarpada i preciosa costa per a descobrir un nou punt de vista mentre fas esport i et diverteixes en bona companyia.
  7. Adquirir productes de temporada i de km 0 en els llocs dels nostres mercats ambulants de fruites, verdures i productes típics.
  8. Degustar la bona gastronomia local mediterrània en un dels restaurants que t'esperen a Benissa.
  9. Acomiadar el dia en un quiosquet amb música en viu i el teu còctel favorit
  10. Desconnectar del estrés, els sorolls i aires contaminats per a donar la benvinguda al cant dels ocells, les xitxarres i la brisa marina. Perquè aqueixa, al cap i a la fi, és la banda sonora de l'estiu tal com el recordem, i tal com el volem.

 

    I, recorda, no fa falta esperar a l'estiu per a gaudir de tot això. El bon temps ens acompanya quasi tot l'any, però de maig a octubre totes aquestes propostes es viuen amb especial intensitat.