1. Portada /
  2. Blog /
  3. 8 maneres de gaudir de #Benissa a casa
tornar

8 maneres de gaudir de #Benissa a casa

Benissa Turisme us proposa formes diferents de conèixer Benissa de manera virtual, sense eixir de casa, i així passar aquests moments difícils tan bé com siga possible.


Les millors propostes per a quedar-te a casa:


1. Un viatge a l'època medieval per a descobrir la Benissa medieval

Visita el nostre centre històric medieval des del teu saló. #QuedatACasa, posa't les teues sabatilles i gaudeix dels nostres carrerons empedrats. Recorreràs els monuments més importants i carrers en un tour 360º

2. Sigues el màster xef de la teua cuina

Gaudeix de les receptes de Benissa de tota la vida de tota la vida i cuina-les, fins i tot mostra'ns les teues creacions culinàries i etiqueta'ns en les nostres xarxes socials FacebookInstagram Twitter

3. Respira a fons i endinsa't en les nostres cales naturals

Posa't el teu barret, vestit de bany, xancletes i ulleres de tub respirador; afegeix so de les ones de la mar i a gaudir de les nostres cales en un tour 360º. Podràs triar la caleta que vulguis sense moure't de casa.

Les coneixes totes?

4. Ens fem Winelovers?

Compra un bon #VinodeAlicante sobretot si és de #Benissa, tanca els ulls, sent l'aroma mediterrània del nostre raïm, degusta'l i fes un maridatge amb el que tingues a la nevera.

Coneixes els vins dels Cellers de Benissa?

Dos cellers locals que obtenen la màxima expressió i personalitat de les varietats autòctones i característiques del clima de la comarca de la Marina Alta.

Celler Joan de la Casa

Uvas Cabrera

5. Activa't #fitlover recorrent la #Perimetral

L'esport convida a evadir-te i posar-te en forma, i més aquests dies que #BenissaEsQuedaAcasa. Et convidem a posar-te les esportives i a fer running estàtic mentre veiem com els corredors de la Perimetral recorren els nostres preciosos paratges. Serà com teletransportar-te a la mateixa serra de Bèrnia.

6. #BenissaFulness

Relaxa't, col·loca una estora o un coixí en el sòl, fins i tot si pots, ix al balcó, que et done l'aire i el sol, tanca els ulls i gaudeix del so del mediterrani benissero. Connecta amb la natura des de casa. Per a la teva sessió de ioga, meditació, pilates o simplement per a trobar la calma.

7. #BenissaDesdeLameuaFinestra

Visita'ns de manera diferent, perquè Benissa està en cada casa de Benissero. Per això, l'etiqueta #BenissaEsQuedaACasa convida a tots els benisseros a compartir a través d'Instagram Stories les vistes de Benissa que observen des de les seves finestres.

8. Quiz #BenissaEsQuedaAcasa

Si segueixes a @BenissaTurisme en Instagram, Facebook o Twitter, podràs jugar al nostre Quiz 3 dies a la setmana, t'animes? La cosa cada vegada s'està posant més emocionant!