1. Portada /
  2. Blog /
  3. 6 coses que fer este estiu
tornar

6 coses que fer este estiu

n Benissa trobaràs els millors plans per a fer este estiu. Per això hem elaborat una completa programació que inclou plans amb xiquets, visites guiades o música.

Viu l'estiu en Benissa

"Viu l'estiu en Benissa" és un programa d'oci per a que durant l'estiu gaudisques al màxim d'activitats culturals, esportives, festives, comercials i gastronòmiques dirigides a tota la familia amb el millor escenari possible: el centre històric i les cales i platges de Benissa.

Visites guiades

Al llarg de l'estiu, t'oferim visites guiades patrimonials gratuïtes en diferents idiomes (castellà, anglès i francés), a més de visites teatralitzades que et faran descobrir els llocs més curiosos, contat d'una forma diferent per a que gaudisques de moments divertits en familia. No oblides inscriure't!

Festes estiu

Durant el període estiuenc podràs gaudir de les festes d'estiu de Benissa, unes festes que no pots pedre't!

La nit del 23 de juny, és la màgica nit de sant Joan, que se celebra en la costa benissera, encara que especialment en la Platja la Fustera. Una nit màgica en la que banyar-se els peus o botar la foguera en la platja a mitjanit seran dos dels rituals que podràs pedre't.

A finals de juny, les Festes de Moros i Cristians de Benissa, festes declarades d'Interès Turísic Provincial, plenen de color, música i olor a pólvora el poble de Benissa.

Verbenes en els diferents barris del poble o partides rurals en un entorn amb molt d'encant, sempre tenin molt prop la seua ermita on poder celebrar-les.

Sopars a l'aire lliure, romeries, xarangues i molt més trobaràs cada setmana d'estiu en Benissa.

Música

A més si ere dels que t'agrada tot tipus de música, estàs de sort, ja que t'oferim en el programa Viu l'Estiu a Benissa, concerts de música, de banda, clàssica... Una gran varietat on poder escollir.

Cine a la fresca

El cine a la fresca és altra de les activitats que pot faltar a l'estiu. Gaudeix d'un entorn inigualable, emporta't el seu sopar i passa una vetlada encantadora amb les pel·lícules que de forma gratuïta pots veure en Benissa.

Els dimarts es porjecta el cinema al carrer en la Plaça Germans Ivars i els dijous la mar de cine en la Platja la Fustera.

Pilate i ioga

Una de les activitats esportives incloses en la programació és la pràctica de pilates amb monitor i a més gratuït en la platja de la Fustera, un entorn privilegiat on t'encantarà practicar-lo.

Si mai no ho has fet, animat: la platja és el millor lloc per a iniciar-te.

Agafa la teua tovallola i anima't!

Gastronomia

No ens podem oblidar de la part gastronòmica, i és que durant el període estiuenc t'oferim esdeveniments gastronòmics com els food trucks, en la Glorieta Dolores Piera o les #Gastroexperiencies, on podràs realitzar cates gastronòmiques i musicals. Un esdeveniment amb molt bona acollida.

Així que ja saps, si no saps que fer este estiu... vine-te'n a Benissa, no t'ho pots perdre!