1. Portada /
  2. Blog /
  3. Un pla de cine per a este estiu
tornar

Un pla de cine per a este estiu

L'estiu ja ha arribat i no saps que fer per a entretindre't? Doncs t'animem a que vingues a Benissa.

Un lloc on sempre hi ha coses per a fer

Benissa en estiu és un formiguer d'activitats. Tenim des d'esdeveniments musicals, exposicions d'art, visites guiades, festes d'estiu, activitats gastronòmiques o cine a l'aire lliure.

El cine d'estiu

Et recomanem un pla de cine que no podràs rebutjar. En estiu abelleix fer coses a l'aire lliure, i veure una bona pel·lícula "a la fresca" és una d'elles. En Benissa tens dos llocs on gaudir del cine a l'aire lliure, la Plaça Germans Ivars i en la costa la Platja de la Fustera.

Cine Plaça Germans Ivars

En esta plaça pots delectar-te de cine a l'aire lliure els dimarts. En quan a la programació, sol ser variada i per a tots els públics.

Esta plaça s'ubica enfront del Centre d’Art Taller Ivars, una antiga fàbrica de mobles que va viure el seu moment d'esplendor entre els anys vint i els seixanta del SXX, va arribar a albergar a 150 operaris en el 1934 i més de 1500 metres quadrats de fàbrica, així com dos punts de venda en Madrid i Múrcia. Les fàbriques de mobles van nàixer de l'evolució dels antics tallers artesanals existents en el poble de Benissa durant el segon tram del SXIX. Reconvertida en sala d'exposicions, al llarg de l'any es realitzen també concerts, exposicions, presentacions i projeccions. Per si vos interessa, el Centre es pot visitar de dimarts a diumenge de 18h a 20:30h.

Cine Platja de la Fustera: pren un bany i mira una pel·lícula


Si vols un pla diferent, t'aconsellem que vages a la Platja la Fustera un dijous i t'endugues menjar per a sopar, podràs gaudir d'un pla de bany i cine a l'aire lliure que segur t'agradarà. Si no vols endur-te sopar, no hi ha problema, en la Platja la Fustera hi ha dos xiringuitos. Primer el Mandala Club, especialitzat en cuina mediterrània, i el segon, el xiringuito Vive Bonito és un bar amb terrassa lifestyle per a tot tipus de públic.

La tradició d'estar a la fresca

Una de les tradicions de Benissa és estar a la fresca al carrer, és a dir, gaudir del bon temps i de la "frescoreta", traent una cadira a la porta de casa i intercanviant xarrades o opinions dels veïns i veïnes. Durant molts anys açò estava a l'ordre del dia, però en l'actualitat està en perill de desaparició.