1. Portada /
  2. Blog /
  3. 6 Coses que no pots deixar de fer...
tornar

6 Coses que no pots deixar de fer aquest nadal a Benissa

El nadal són dates molt especials, no solament per als xiquets, també per a la resta de la família. A Benissa el nadal és especial, l'ambient que es respira és únic.

A Benissa el nadal és especial


Si busques que fer en nadal, estàs al poble adequat. Benissa per Nadal ofereix una variada programació com és el mercat de nadal, la cavalcada dels Reis Mags, o tallers infantils.

Mercat de Nadal

El Mercat de Nadal es realitza en la Plaça Rei Jaume I, el 21 de desembre, es pot visitar al matí o a la vesprada on trobaràs una multitud de productes de nadal, molts d'ells artesanals.

En aquestes dates no ens podem oblidar dels xiquets, i és que hi haurà tallers infantils nadalencs per als més xicotets de la casa, a més també es realitza teatre infantil nadalenc, i per descomptat, l'Ambaixador Real recull les cartes als reis mags en dos dies, un d'ells amenitzat amb un espectacle familiar musical (a càrrec de la Colla de Xirimiters Pere Bigot) i l'altre dia, amb una gran festa de reis (organitzada per Júniors MD).

Exposició del Betlem

Un altre acte tradicional de Nadal és l'exposició del naixement de Jesús. Aquesta exposició del Betlem es realitza en el Centre d’Art Taller Ivars i a l'Església i és d'obligada visita si vens a Benissa per Nadal. A més, com a novetat enguany, hauran visites guiades a aquests.

Música

Un element important en aquestes dates és la música. A Benissa es desenvolupen diferents esdeveniments relacionats amb aquest art: el concert de Nadal a càrrec de la Coral Benissenca i el Cor de la Rectoria, el cant de nadales per l'alumnat de 6é del CEIP del Pare Melcior per una bona causa, una cercavila on l'alumnat de Música i Dansa J. Santacreu oferirà cançons nadalenques pels carrers, l'audició de Nadal pels Xiquets de Sifasol i el festival de nadales a l'Església de la Puríssima Xiqueta

Cinema

A més, aprofitant les festes nadalenques, des de l'Ajuntament es programen pel·lícules infantils i per a tota la família els caps de setmana.

Carrera Popular Sant Silvestre

Una de les carreres més divertides és la Sant Silvestre, el 29 de desembre. Una carrera que va pel terme municipal de Benissa en la qual molts aprofiten per a disfressar-se, la qual cosa li dona un ambient festiu. Si eres aficionat al running et recomanem que no et perdes aquesta carrera tan divertida.

Cavalcada dels Reis Mags

El 5 de gener arriben les seues Majestats Els Reis Mags d'Orient a Benissa i realitzen una cavalcada del carrer sant Josep fins a l'Ajuntament. És un moment màgic, en el qual els xiquets s'amunteguen per a veure als Reis, un acte emocionant que il·lusiona a xiquets i a (alguns) adults.

T'animes a viure aquest moment tan especial amb nosaltres? No et penediràs!