1. Portada /
  2. Blog /
  3. 5 plans a l'aire lliure sense eixir...
tornar

5 plans a l'aire lliure sense eixir de Benissa

No hi ha res més sa i apetible que passejar en contacte amb la naturalesa, ja siga a la vora de la mar o en ruta per una zona boscosa, respirant aire fresc i compartint el moment en família o amb amics. L'increïble és que a Benissa, si vols, pots fer un pla de muntanya al matí i acabar a la vesprada a la platja.


#BenissaVidaAlAireLliure

Menjar a Magraner

Hi ha una cosa més divertida per als xiquets que anar de pícnic amb els seus pares? En aquest berenador hi ha a més grans espais perquè els xiquets juguen i opcions per a fer-se una passejada abans o havent dinat. Ací podràs preparar una barbacoa (en els mesos autoritzats), una paella o simplement menjar el que et portes de casa en un dels bancs de fusta que hi ha dispersos sota una pineda. La zona és àmplia i accessible per a persones amb mobilitat reduïda, disposa d'aparcament gratuït, banys públics, zona ensostrada de barbacoa, una pista de bàsquet de terra i gronxadors per als xiquets.

#benissaentreamics #benissaenfamilia


Passeig per Oltà

Aquesta muntanya ofereix passos per boscos i un cim rocós amb cabres salvatges i vistes que van des de la badia d'Altea, amb la Serra Gelada i el Puig Campana, fins al Montgó de Dénia en el seu vessant nord. Existeixen diverses rutes senyalitzades, es pot fer un recorregut circular de la muntanya, decantar-se per un dels seus tres cims, apostar per fer-ho tot o bé decantar-se per descobrir només una part a manera de passeig. Dependrà del grau de dificultat que estigues disposat a afrontar i del temps del qual disposes.

#benissasenderisme #serradolta


Pirates a la Llobella

És una de les cales més aïllades i tranquil·les de tota aquesta costa. El lloc perfecte per a amagar un tresor pirata amb els teus fills o per a escapar-te en parella fugint del soroll i les rutines. Cal portar calçat apte per a caminar entre les roques i recordar-se d'incloure les ulleres de busseig en la motxilla, perquè si ens donem un bany, descobrirem un món subaquàtic ple de vida i color. Si vens proveït de menjar i beguda, et resultarà difícil abandonar el lloc.

#benissacosta #calesdebenissa


L'ermita de Lleus

Són diverses les ermites que posseeix Benissa i aquesta té l'encant de trobar-se als peus de Bèrnia i Oltà, en una vall boscosa on no escoltaràs més sons que el dels ocells i el tren de via estreta. El camí que condueix fins ella des de Calp passa de fet per davall de l'impressionant pont que ha sigut recentment rehabilitat. L'ermita és pintoresca i està molt cuidada, envoltada per diverses cases, una creu de pedra i un pou. La carretera que la travessa ofereix diversos punts que conviden a endinsar-se a peu per senderes en plena naturalesa.

#benissanatural #benissapartides

 

Descobreix Pinos

Les pintures rupestres de Pinos, són només un dels al·licients per a agafar la carretera que posa rumb a la serra de major altura de la zona, Bèrnia. Pinos és una partida que es troba a mig camí i en ella hi ha diversos plans d'allò més interessants, com acostar-se a la seua ermita amb unes vistes espectaculars cap a la costa, deixar-se portar fent una passejada per alguna de les seues senderes o degustar una paella en algun dels seus restaurants. A l'estiu, durant les seues festes, el seu folklore i diversió bé mereixen una incursió.

#benissapartides #benissafolklore