Platja la Fustera

  1. Portada /
  2. Descobriex Benissa /
  3. Cales i Platges /
  4. Platges /
  5. Platja la Fustera
tornar

Platja la Fustera

Dominada per majestuoses praderies de posidònia, la reina dels nostres fons

Es tracta d'una platja d'arena fina natural dominada per majestuoses praderies de posidònia, la reina dels nostres fons i que està dotada de tots els serveis que com a usuari podeu demanar. Del 15 de juny al 15 de setembre ofereix servei de socorrisme de 10 a 20.00 h.

Servei de cadira amfíbia per a minusvàlids, del 15 de juny al 15 de setembre de dilluns a divendres de 10 a 14 h.

Té concedida diversos distintius mediambientals tals com la Bandera Blava, el premi Ecoplayas i té implantat un Sistema de Gestió Integrat que compleix les normes ISO 9001 i 14001.

Prop de la mateixa es troba la "Cova de la Fustera", de 10 m. d'altura, on podem albirar una magnífica perspectiva tant del litoral de Benissa com del Penyal d'Ifach.

A pocs metres es troba la "Casa dels Cents Vents" centre que acull l'oficina de turisme Tourist Info Benissa Platja, una extensió de la policia i  una extensió del centro de salut, així com l'Aula del Mar, on es realitzen activitats de sensibilització mediambiental relacionades amb la mar.

Consulta l'estat de la mar:

https://twitter.com/SVSspain

 

Serveis de la platja

ArenaAula de la marBandera BlavaBar - RestaurantBusseigBaretEsculleraJocs infantilsCaiacRentapeusÀrea de pícnicMicroreserva de floraOficina att. ciutadàPàrquingOficina de la Policia LocalSenderismeSnorkelSurfTourist InfoVelaVigilància - SalvamentBanys

Debe activar javascript para ver el mapa