1. Portada /
  2. Blog /
  3. Quatre xiringuitos i 5 platges als...
tornar

Quatre xiringuitos i 5 platges als que anar este estiu

Ja està a punt d'arribar l'estiu i vols saber quins són els millors xiringuitos de la costa de Benissa?

Xiringuitos i platges als que anar este estiu

Et proposem 4 xiringuitos i 5 platges a les que anar este estiu.

Benissa disposa de 4 kilòmetres de costa, 3 d'ells connectas per un passeig ecològic pel que recorreràs les diverses platges que Benissa disposa:

La Platja la Fustera

Es tracta d'una d'arena fina natural dominada per majestuoses praderes de posidònia. Esta platja està dotada de tots els serveis que com a usuari pots demandar. Del 15 de juny al 15 de setembre ofereix servei de socorrisme de 10h a 20h. També disposa de bany adaptat del 15 de juny al 14 de setembre. La platja té concedida diversos distintius medioambientals com la Bandera Blava. A pocs metres de la platja es troba la Casa dels Cents Vents que alberga la Tourist Info Benissa Platja.

Els xiringuitos de la Platja la Fustera

En esta platja d'arena pots gaudir de dos xiringuitos. El primer Mandala Beach Club t'ofereix la possibilitat de menjar o prendre alguna cosa al costat d'esta platja tant en hivern com en estiu. Este xiringuito de platja està especialitzat en menjar mediterrani, utilitzant productes locals i frescos. També pots provar un dels seus magnífics cocktails o smothies (batuts).

El segon xiringuito és Vive Bonito, un xiringuito a pocs metres de la Platja de la Fustera en el que poder refrescarte en els dies d'estiu. És un bar amb terrassa lifestyle per a tot tipus de públics, obri en temporada alta, des de setmana santa fins setembre. Disposen de xicotetes piscines on poder resfrescar-te i relaxar-te. Ofereixen desdejunis, menjars, sopars, copes, cocteleria i música en directe.

Cala Pinets

Esta xicoteta cala salvatge, d'arena, cudol i roca, és apta per a xiquets. Des d'ella es pot fer una xicoteta excursió a peu fins la coneguda com Mar Morta i Roques Negres. Deu el seu no a que existeix una xicoteta llengua de mar de poc nivell protegida per roques, que la resguarden del onatge.

Cala Llobella

És la cala més natural, tranquil·la i salvatge de totes. Encara es poden veure pins sobre la mateixa linea de la mar. És una cala de cudols molt apta per a la pràctica d'esports subaquàtics. El discret accès garanteix poca afluència d'usuaris. El que més destaca d'ella són els seus acollidors i diàfans fons.

Cala Advocat i el seu xiringuito

Esta xicoteta cala té com a característica principal l'existència d'un xicotet espigó i una placeta per a passejar tranquil·lament. Disposa d'una xicoteta i protegida platja d'arena per als xiquets i un meravelló entorn submarí.

Durant l'estiu disposa de servei de xiringuito, L'Espigó, amb ambient acollidor i agradable amb vista a primera línia de platja on gaudiràs dels millors  cocktails, menjars i meravelloses vetlades amb música en directe. Restaurant d'arrossos, tapes, barbacoes, cocktails, desdejunis i berenars.

Cala Baladrar i el seu xiringuito

La Cala Baladrar és una preciosa porta al Mediterrani, amb una llum meravellosa i amb els pins asomant-se al blau, convidant-nos a una plaent excursió aquàtica. La cala està protegida pels vents de llevant, i la seua poca profunditat, bona caletat de l'aigua i abundància de vida, la fan idònia per a un agradable passeig marí.

A més a més, trobaràs el Xiringuito Olalà que ofereix una experiència culinària durant tot el dia, desdejunis, menjars i sopars. Olalà serveix ensalades fresques, tapes, paelles, còctels i molt més. Amb les millors vistes al Mediterrani, a la badia de Calp i al seu impressionant Penyal de Ifach, amb música en directe les nits d'estiu. amb música en directo les nits d'estiu.