Qualitat de les aigües i política medi ambient

  1. Portada /
  2. Descobriex Benissa /
  3. Cales i Platges /
  4. Platges /
  5. Qualitat de les aigües i política m...
tornar

Qualitat de les aigües i política medi ambient

De l'1 de juny a 15 de setembre podràs consultar setmanalment la qualitat de les aigües de bany de les cales i platges de Benissa.

Qualitat de les aigües

POLÍTICA DE QUALITAT I MEDI AMBIENT

Per a l'Ajuntament de Benissa, són criteris prioritaris i fonamentals la protecció del medi ambient i de l'entorn natural, així com la prestació d'un servei de qualitat. La Regidoria de Medi Ambient, gràcies a l'esforç constant de l'equip humà que l'integra, es compromet a desenvolupar estratègies adequades basades en els criteris de les normes de Qualitat i Medi Ambient UNE-EN-ISO 9001:2015 i 14001:2015, respectivament, en la Gestió de les platges i cales i passeig ecològic de Benissa.

> La nostra missió és oferir serveis de qualitat als nostres usuaris, satisfent les seues necessitats i protegint alhora que protegim el nostre entorn costaner.

> La nostra visió és ser un municipi de referència per al seu entorn costaner, on la nostra fita és la millora contínua dels serveis, instal·lacions, qualitat de les aigües i cura de l'entorn.

> Els nostres valors giren entorn del manteniment de la riquesa del nostre ecosistema litoral, cercant aconseguir unes platges capaces de satisfer els més alts estàndards de qualitat i amb criteris de sostenibilitat.

L'Ajuntament de Benissa, defineix la seua pròpia Política de Qualitat i Medi Ambient que inclou els següents compromisos de millora:

  • L'acompliment de la legislació i normativa vigent, aplicables a la gestió integral del litoral de Benissa, així com a la qualitat de les seues aigües i al servei prestat als ciutadans i visitants.
  • Promoure la participació de tot el personal i els usuaris en la protecció de l'entorn litoral mitjançant formació i sensibilització, posant l'accent en la informació i la comunicació a tots els nivells.
  • Tindre en compte les millors tecnologies disponibles en el mercat en la definició dels objectius de millora, per a aconseguir uns serveis de màxima qualitat, eficients i responsables, incloent també els serveis dels concessionaris.
  • Establir eines de millora per a abordar els riscos i oportunitats de l'organització, i aconseguir millorar contínuament l'eficàcia del sistema de gestió i l'acompliment ambiental de l'organització.
  • Previndre la contaminació minimitzant els riscos ambientals derivats dels aspectes ambientals de l'organització, des d'una perspectiva de cicle de vida, tenint en compte especialment la correcta gestió dels residus generats a les platges i l'ús sostenible dels recursos.

 

Benissa, 3 de juliol de  2019.

L' Alcalde,

Arturo Poquet Ribes